Integratie van urenregistratie

Table of contents

Wist je dat je bepaalde urenregistratie apps met Nozbe Personal kunt integreren? Je kunt op deze wijze precies zien hoeveel tijd je aan projecten, taken en andere activiteiten besteed hebt.

Hoe je de Nozbe Personal App met PomoDone kunt verbinden

De PomoDone app houdt de tijd bij die je binnen Nozbe Personal aan taken hebt besteed!

(Let op, voor deze integratie moet je het Ultieme PomoDone plan aanschaffen.)

Meld je aan voor Pomodone en kies binnen “integraties” voor de Nozbe Personal app. Meld je via het daaropvolgende scherm aan voor Nozbe Personal (gebruik je Nozbe e-mailadres en wachtwoord). Geef daarna toegang tot je Nozbe Personal account.

Je bepaalt zelf welke Nozbe Personal projecten je met de PomoDone app wilt synchroniseren. De voltooide taken kun je vanuit PomoDone met Nozbe Personal synchroniseren.

Hoe je de Nozbe Personal App met Clockify kunt verbinden

De browser extensie is de basis van de integratie. Het werkt om die reden alleen via app.nozbe.com en je moet een browser gebruiken waarmee je de Clockify extensie kunt installeren.

Volg deze stappen:

Hoe je de Nozbe Personal App met Toggl kunt Verbinden

De integratie lijkt op die van Clockify. Het is een browser extensie en om die reden werkt het alleen via app.nozbe.com. Je moet daarnaast ook de Toggl extensie installeren. Er wordt binnen je online Nozbe Personal app een timer geplaatst die je tijd binnen je Toggl account registreert wanneer je het activeert. Volg deze stappen om de integratie te activeren:

De Toggl extensie heeft ook andere eigenschappen, zoals: