Integratie van urenregistratie

Table of contents

Wist je dat je bepaalde urenregistratie apps met Nozbe kunt integreren? Je kunt op deze wijze precies zien hoeveel tijd je aan projecten, taken en andere activiteiten besteed hebt.

Hoe je de Nozbe App met PomoDone kunt verbinden

De PomoDone app houdt de tijd bij die je binnen Nozbe aan taken hebt besteed!

(Let op, voor deze integratie moet je het Ultieme PomoDone plan aanschaffen.)

Meld je aan voor Pomodone en kies binnen “integraties” voor de Nozbe app. Meld je via het daaropvolgende scherm aan voor Nozbe (gebruik je Nozbe e-mailadres en wachtwoord). Geef daarna toegang tot je Nozbe account.

Je bepaalt zelf welke Nozbe projecten je met de PomoDone app wilt synchroniseren. De voltooide taken kun je vanuit PomoDone met Nozbe synchroniseren.

Hoe je de Nozbe App met Timecap kunt verbinden

Met de Nozbe - Timecamp integratie kun je de tijd via je projecten en taken bijhouden. En je kunt ook:

De integratie kan op een simpele wijze geactiveerd worden. Meld je aan voor je Timecamp account en ga daarna naar de integratie sectie binnen Nozbe. Volg de stappen, kies het project dat je wilt synchroniseren en houd je tijd bij!

Hoe je de Nozbe App met Clockify kunt verbinden

De browser extensie is de basis van de integratie. Het werkt om die reden alleen via app.nozbe.com en je moet een browser gebruiken waarmee je de Clockify extensie kunt installeren.

Volg deze stappen:

Hoe je de Nozbe App met Toggl kunt Verbinden

De integratie lijkt op die van Clockify. Het is een browser extensie en om die reden werkt het alleen via app.nozbe.com. Je moet daarnaast ook de Toggl extensie installeren. Er wordt binnen je online Nozbe app een timer geplaatst die je tijd binnen je Toggl account registreert wanneer je het activeert. Volg deze stappen om de integratie te activeren:

De Toggl extensie heeft ook andere eigenschappen, zoals: