Nozbe Personal Plannen

30-daagse Proefperiode

Hier bij Nozbe Personal begrijpen we dat de behoeften van mensen verschillen en we willen je onze service niet in rekening brengen als je er niet helemaal tevreden mee bent. Daarom kunnen onze nieuwe klanten gratis Nozbe Personal testen voor 30 volle dagen. Als onze klanten beslissen dat ze ervoor willen betalen, dan zijn ze nog steeds gedekt door onze extra 30-dagen geld terug garantie.

Door je aan te melden voor een trial account heb je de mogelijkheid om Nozbe Personal te gebruiken met al de fantastische eigenschappen en mogelijkheden die het biedt – je kunt ongelimiteerde projecten, taken en notities creëren en zoveel mensen uitnodigen voor je team als je maar wilt.

Gedurende de proefperiode kun je Nozbe Personal gebruiken op elk toestel dat je bezit

Je Account Upgraden

Wanneer je 30-daagse gratis proefperiode eindigt, zal je aangemaand worden om te beginnen te betalen voor je Nozbe Personal account.

Op deze manier kun je gemakkelijk doorgaan met het ontwikkelen van je productiviteit systeem binnen Nozbe Personal en behoud je volledige toegang tot onze app. Wanneer een betaald account wordt opgezet wordt het eigenlijke aantal accounts die je gecreëerd hebt gedurende de proefperiode in rekening gebracht, behalve als je besluit om er een aantal te verwijderen voordat je doorgaat met de betaling.

Belangrijk: als je nog steeds niet zeker weet of Nozbe Personal echt is wat je nodig hebt, maak je dan geen zorgen! We bieden elke betalende klant een 30-daagse geld terug garantie aan. Dit betekent dat je al je geld terugkrijgt als je je Nozbe Personal account annuleert binnen 30 dagen van de betaling.

Jaarlijkse besparingen!

Als je ervoor kiest om een jaar van te voren te betalen voor je account dan bespaart je dat 20% (en dat is meer dan 2 maanden gratis).

Nozbe Personal Plannen

Premium

Deze reeks plannen is ideaal voor één gebruiker, duo’s en kleine groeiende teams van professionelen (4, 6 of 8 gebruiker). Deze plannen  betekenen:

Nozbe Premium voor 10 personen of meer

Dat is een geweldige oplossing voor alle grotere teams en bedrijven. Dit plan begint met tien gebruikers (10 accounts inbegrepen in de prijs van het basisplan). Je kunt natuurlijk ook grotere plannen bestellen. Nozbe Premium voor 10 personen of meer Accounts houden een aantal businessgerichte kenmerken in zoals:

Nozbe Premium 10+ Prijzen

De prijzen voor Premium voor 10 personen of meer Account zijn ook anders. Kijk op onze betalingspagina voor meer informatie.

Downgraden - Gratis Nozbe Personal Account

Dat klopt, nadat jouw 30-daagse proefperiode vervalt, kun je jouw proefaccount naar een gratis account omzetten. De gebruikers van gratis accounts hebben geen toegang tot het “Jij + team” venster. Dat betekent dat ze niemand aan hun team kunnen toevoegen en ze kunnen ook geen overzicht van al hun taken krijgen. Ze kunnen ook geen productiviteitsrapporten genereren. Op het gratis account mag je tot 3 projecten hebben (vs. onbeperkt aantal projecten op andere abonnementen) en er is ook een data beperking - je mag maximaal 500 MB data bewaren.

Als je minder dan 3 projecten hebt, kun je ze altijd herstellen.

Extra Gebruikers in jouw Team

Het grote voordeel van Nozbe Personal is dat de app heel flexibel is. Als de accounteigenaar kun je inactieve gebruikers verwijderen en ook nieuwe temleden toevoegen wanneer je dan wilt.

Wil je het aantal plekken in jouw team aanpassen? Dan moet je een nieuw plan aanschaffen. Je betaalt de volledige prijs afhankelijk van de gekozen betalingswijze (voor een maand of een jaar). Het overgebleven bedrag van jouw vorige plan wordt omgerekend en opgenomen in vervaldatum van jouw nieuwe abonnement als extra dagen of maanden. Je verlengt jouw account met een maand/jaar + extra weken/maanden (ongebruikt bedrag van jouw vorige plan).

Nozbe Personal Prijzen

De prijzen van Nozbe Personal verschillen per markt. Voor de actuele prijzen ga naar onze **homepagina **of onze bestellingspagina en kies het land:

Europese Unie BTW-nummer voor EU-bedrijven

Als je van plan bent om Nozbe Personal binnen jouw bedrijf te gebruiken dat in de EU (Polen uitgezonderd) is gevestigd, vergeet niet om het bedrijfsnaam en het EU BTW-nummer in te voeren binnen de juiste velden - op deze manier zul je niet in rekening worden gebracht voor de BTW.

iTunes en App Store Betalingen

Voor de comfort van onze klanten hebben we twee betalingskanalen: je kunt inloggen in je Nozbe Personal account en je betaling maken en nieuwe accounts toevoegen via ons beveiligd systeem of je maakt gebruik van de in-app aankoop optie binnen de Apple App Store (je moet gebruik maken van Nozbe Personal op je iOS of Mac toestel).

iOS-gebruikers kunnen maandelijks of jaarlijks betalen of nieuwe leden toevoegen via Apple account. In dit geval wordt de factur door Apple gestuurd. Dat betekent dat als je jouw abonnement wilt stopzetten, moet je naar jouw Apple account -> ‘subscriptions’ gaan en daar de doorlopende betaling stoppen.

Evernote preview

Om het geld terug te krijgen moet je ook Apple contacteren.

Als je via onze website voor je abonnement hebt betaald en je hebt je Apple abonnement niet stopgezet, dan zullen ze allebei automatisch hernieuwen.

Wilt u de betalingswijze veranderen naar Apple? In dit geval moet je opletten, want jouw vorige betalingen (niet-Apple) kunnen er soms niet bij worden geteld. Neem contact met ons op en we zullen alles direct rechtzetten.

Helaas zijn onze aanbiedingen niet beschikbaar op Apple. Je kunt ervan profiteren alleen als je op onze website bestelt.

Geaccepteerde Betalingswijzen

Binnen het Nozbe Personal betalingssysteem accepteren we creditcards (MasterCard, Visa, MaestroCard, JCB, American Express), PayPal en (alleen voor Polen) wire transfers.

In het geval van PayPal, zijn zowel direct debit van een PayPal account en een betaling met een creditcard zonder een PayPal account acceptabel. Wire transfers zijn gelimiteerd tot Polen en zullen alleen als optie weergegeven worden nadat je een geschikt betalingsadres hebt ingevoerd tijdens het afrekenen.

Wij vragen niet voor extra geld, maar je bank misschien wel

Nozbe.com ( Apivision.com) heeft alleen het bedrag zoals dat is weergegeven op onze website en binnen onze betalingsconfirmatie. Let op, sommige banken heffen transactiekosten waarvoor Nozbe Personal geen verantwoordelijkheid neemt. Als je beslist om voordeel te trekken van onze 30-daagse geld terug garantie dan geven we alleen het geld terug dat is weergegeven op onze website.

Kortingscodes

Als je een kortingscode hebt (oftewel van onze speciale aanbieding oftewel van het personeel van de ondersteuning), gebruik dan een speciale link die je met die code krijgt. De code zal automatisch toegepast worden op de betaling binnen de betalingenpagina en de waarde daarvan zal wat je bovenop de pagina binnen ‘Herzie Betalingsinformatie’ sectie ziet beïnvloeden. De code kan niet handmatig ingevoerd worden binnen de betalingenpagina.

Betalingscyclus en Restricties

Alle betalingen zijn onderworpen aan automatische verlenging en door een betaling te verwerken erken je en accepteer je deze conditie. De herhaling kan gestopt worden op elk tijdstip, neem gewoon contact met ons op en we zullen de betalingscyclus stoppen. Je account blijft geldig voor de rest van de periode dat ervoor betaald is. Alleen wire transfers vereisen een handmatige vernieuwing.

Er zijn twee cyclustypen: maandelijks en jaarlijks (als je voor een heel jaar van te voren betaald bespaar je 20% - dat staat gelijk aan meer dan twee maanden gratis krijgen!)

Als je voor Nozbe Personal betaalt via de App Store (iTunes) dan kunnen we je niet helpen om je betaling te stoppen. Vanwege Apple’s beleid kan alleen de eigenaar van een account zijn/haar subscriptie annuleren. In dit geval, zorg er alsjeblieft voor dat de herhaling stopt aan jouw kant in: ‘Mijn account->Beheer mijn subscripties’ binnen je iTunes account.

Het Annuleren van een Nozbe Personal Account

Geld terug garantie

We willen je niet laten betalen voor onze service als je er niet helemaal tevreden mee bent. We hebben een record van 95% klanttevredenheid en we zijn er dus bijna zeker van dat je ervan zult houden hoe Nozbe Personal je helpt om dingen gedaan te krijgen. Maar we willen je niets in rekening brengen als je niet gek vrolijk en productief bent.

Als een nieuwe gebruiker kun je gaan voor een gratis 30-daagse proefperiode en daarna, als je besloten hebt om je aan te melden voor een Nozbe account, dan heb je weer 30 dagen om Nozbe Personal uit te proberen met al zijn fantastische eigenschappen zonder risico. Als je besluit om je account te annuleren binnen 30 dagen, doe dat dan en e-mail ons en we geven je je geld terug. Elke. Cent.

Hoe je je Nozbe Personal account kunt annuleren

Als je je Nozbe Personal account wilt annuleren ga dan naar ‘Instellingen’ binnen Nozbe Personal en kies voor ‘Annuleer mijn Nozbe Personal account’ binnen de ‘Account’ sectie.

SCREEN

Wanneer je op de link klikt word je naar een bevestigingsscherm geleid. Let op! Na de bevestiging van de annulering heb je geen toegang meer tot je account en een poging tot inloggen zal resulteren in foutmeldingen met de informatie dat dat account niet bestaat (behalve als je een nieuw account hebt gecreëerd onder hetzelfde adres).

Let op, het Nozbe Personal nieuwsbrief systeem is een apart systeem en als je geen verdere e-mails van ons wenst te ontvangen, klik dan op de link onderaan de nieuwsbrief om jezelf af te melden.