Project Bijlagen

Video-Introductie naar Bijlagen

Hoe kun je een Notitie of Bestand Toevoegen aan Jouw Project?

Om een bijlage te bekijken of toe te voegen aan je project ga dan hier heen:

Attachments to Projects
  1. Kies een project
  2. Klik op het ‘i’ icoon
  3. Kies het paperclip icoon om de huidige bijlagen te bekijken en om nieuwe bijlagen toe te voegen

Om een nieuwe bijlage toe te voegen gebruik dan de ‘+’ knop:

Attachments to Projects - Add

Dat zal je leiden naar het volgende dialoog venster:

Attachments to Projects - Add
  1. Kies een vorm: Note, Bijlage, Evernote, Dropbox of Box Voor meer details over het toevoegen vanuit Evernote, Dropbox, Google Drive en Box kijk maar op andere sectie van deze pagina,
  2. In het geval dat je kiest voor ‘notitie opmaak’ moet je de naam toevoegen van de notitie…
  3. …gevolgd door de inhoud
  4. ‘Annuleer’ zal het hele proces annuleren
  5. ‘Opslaan’ staat je toe om het materiaal op te slaan dat je wilt toevoegen

Een opmerking bij punt 1: Let op dat details weergegeven worden op afzonderlijke secties van deze pagina wanneer Evernote, Dropbox en Box bestanden worden toegevoegd.

Let ook op dat het bestand niet groter dan 100MB kan zijn.

Het Previewen van Bijlagen

Om je bijlagen te zien, ga naar het bijlagen venster, zoals bovenaan beschreven is, en klik op het materiaal dat je wenst te zien:

Attachments to Projects - preview

Het wordt als volgt weergegeven:

Attachments to Projects - preview
  1. Verbergt de weergegeven preview
  2. Je kunt de notitie bewerken
  3. Staat je toe om een taak met deze bijlage aan te maken en hij wordt automatisch toegevoegd als een opmerking daar
  4. Optie: verwijder (vuilnisbak); verplaats naar een ander project of maak vast aan de notitie.

In-app weergave is beschibkaar voor bijna alle grafische bestanden, notities en Google Drive bijlagen.

PDF, Evernote, Dropbox, One Drive en Box bestanden kunnen alleen binnen browser worden getoond. Kies ‘Toon in browser’ om het bestand te openen:

Attachments to Projects - preview

Bijlagen previewen binnen taken

Je kunt ook nieuwe bijlagen aan opmerkingen toevoegen. Als je dat doet, wordt de bijlage opgenomen op de lijst bijlagen van het project waar de taak bij hoort.

De bijlagen kun je previewen binnen de taakdetails op twee manieren:

Attachment in Task
  1. Druk op de naam om de bijlage in de browser te bekijken
  2. Druk op het beeld om de bijlage in de app te bekijken

Miniaturen zijn beschikbaar voor grafische bestanden en bijlagen geüpload vanuit Dropbox, Box, Google Drive en One Drive.

Er is geen in-app weergave van PDF-documenten en Evernote bijlagen mogelijk. Je kunt ze alleen in de browser tonen.

Tekst documenten (txt) kun je alleen downloaden en je kunt ze niet weergeven.