Lijst Prioriteiten

Introductie naar Prioriteitenlijst

Definitie van Prioriteitenlijst binnen Nozbe?

De prioriteitenlijst is waar je naar toe gaat om eigenlijk dingen gedaan te krijgen. Dit is de plaats waar je al je acties die prioriteit hebben kunt verzamelen, die als volgt of zo snel mogelijk gedaan moeten worden. Je kunt zelf kiezen welke acties je hier stopt – klik gewoon op een taak om het je prioriteit te maken. Sommige taken zullen automatisch toegevoegd worden aan de lijst (meer daarover later).

Next Actions
  1. De prioriteitenlijst is het default venster voor Nozbe om te beginnen als je je inlogt. Als je ernaar toe wilt gaan klik je gewoon op het ster icoon

2. Dit is het project waar deze Prioriteit toe behoort

3. Hier kun je het nummer van opmerkingen en alle parameters zien waarvan deze taak voorzien is - bv. vervaldatum, herhalingscyclus, categorieën enz.

4. Klik op deze ster om een taak toe te voegen/ te verwijderen van je Prioriteiten

Volgens GTD, zouden Prioriteiten (Volgende Acties) de volgende fysieke acties moeten zijn die je project voorwaarts bewegen. Je kunt meerdere Prioriteiten hebben binnen een project maar wees voorzichtig om er niet te veel toe te voegen. Ze kunnen gefilterd worden, bijvoorbeeld volgens een categorie, om de beste taken te vinden om te doen op een gegeven moment.

Wanneer Sommige Taken Automatisch Jouw Prioriteiten Worden

Truc: Prioriteit Toevoegen met een ‘#’ Shortcut

Wanneer je een taak invoert door middel van de app of e-mail, type dan #priority of #! achter de taaknaam om het automatisch toe te voegen aan je Prioriteitenlijst.

Next Actions