Verwijzingsprogramma

Verdien een Passief Inkomen! Tot 30% commissie!

Het succes van Nozbe Personal is voornamelijk gebaseerd op mond tot mond reclame – help ons om onze productiviteit oplossing te promoten en we zullen je rijkelijk belonen. Van elke klant die je naar Nozbe Personal doorverwijst, krijg je 20% van zijn betaling voor eerste jaar en 5% van elke betaling daarna. Zolang jij en de doorverwezen persoon bij ons blijven. Elke maand of elk jaar betalen ze voor hun Nozbe plan. Om te beginnen met het promoten van Nozbe, ga je gewoon naar de ‘Affiliate’ folder binnen je accountinstellingen.

Ik geloof echt in Nozbe: Zodat je het weet… Ik besloot om een affiliate van Nozbe te worden omdat ik er echt in geloof en ik verwijs het vanuit mijn hart.” – Tatiana Maya

Binnen de instellingen van Nozbe Personal kun je een speciaal URL-adres opzetten dat je met je vrienden, collega’s en sociale media volgers kunt delen. Wanneer ze jouw link gebruiken om lid te worden van Nozbe Personal, weten we dat ze van jou kwamen.

Geef jouw vriend een paar extra maanden

Om er zeker van te zijn dat de mensen die jij verwijst naar Nozbe Personal ook daadwerkelijk jouw URL gebruiken, geven we ze nog een extra duwtje in de rug: een maand gratis! Op deze wijze bied je ze een betere deal aan op Nozbe dan de officiële Nozbe pagina. Ze zullen dan Nozbe Personal via jou willen bestellen.

Als je verwijzingscode MICHAEL is, vertel mensen dan gewoon om de link te bezoeken: http://nozbe.com/?a=MICHAEL

Let op - de korting is alleen op jaarlijkse betalingen van toepassing.

Krijg Snel Betaald – Nadat je $100 verdient hebt!

De betalingsdrempel staat gelijk aan 100 USD. Als je commissie dat aantal deze maand niet haalt, dan verplaatsen we het naar de volgende maand. Geen zorgen, je wordt uiteindelijk betaald. Blijf gewoon Nozbe Personal promoten en we zullen je commissies blijven accumuleren. Bedankt!

Op dit moment versturen we alleen geld via PayPal. Zet dus een gratis PayPal account op om onze betalingen te kunnen ontvangen.

Gedetailleerde Statistieken binnen Jouw Nozbe Account

Binnen je Nozbe “Instellingen” sectie zul je in staat zijn om jouw ID en directe verwijzingslink te lokaliseren. Let op, je kunt je ID aanpassen binnen de instellingen van je account. Je ID staat standaard ingesteld als je bijnaam.

Wanneer je Nozbe Personal aan iemand hebt doorverwezen zie je een extra ‘Affiliate’ sectie binnen de Zijbalk van jouw Nozbe account:

Affiliate_sidebar

Je vindt hier gedetailleerde informatie over de mensen die jij doorverwezen hebt:

Affiliate_details
  1. Dashboard - je kunt je verwijzingslink hier zien en aanpassen:

Affiliate_nick_change
  2. Nozbe promo materialen - ontvang hier je affiliate banner!

Onderaan kun je jouw verwijzingsstatistieken zien, zie alle details die interessant voor jou zouden kunnen zijn zoals:

3. Nieuwe Bezoeken onder jouw ID verwijzing

4. Bezoekers geschiedenis

5. Nieuwe Proefaccounts

6. Alle Gratis en Proefaccounts

7. Nieuwe Commissies

8. Commissies in afwachting

9. Betaalde Commissies

10. Betalingen

Commissiesysteem

Alle gebruikers beginnen in eerste instantie met een 20% commissie d.w.z. je krijgt 20% van elke effectieve betaling van een van de persoon die van je link gekomen zijn (terugbetalingen tellen niet mee). Het wordt dan 10% in het tweede jaar van hun gebruik van Nozbe en vervolgens 55 in het derde.

Een Ambassadeur (een persoon die naast het promoten van Nozbe Personal ook training levert aan zijn/ haar klanten en die getraind is binnen Nozbe Personal en geslaagd is voor het daarvoor bestemde accreditatie examen) - in de eerste instantie 30% commissie, 10% in het tweede jaar en daarna 5%.

LET OP: De Ambassadeurs zijn in staat om hun coupons te berwerken en te voorzien van gratis 1-3 maanden.

Waarom is er een afname in mijn commissie na de eerste betaling?

De reden is eigenlijk heel erg simpel. De eerste betaling van de doorverwezen partij is volledig dankzij jou en daar hoort een beloning bij. Maar om de klant te stimuleren om door te blijven gaan en om het programma te blijven gebruiken is het effect van het cumulatieve werk van ons team. Daarom neemt de commissie af, maar je oorspronkelijke betrokkenheid wordt nog steeds erkend door de commissie van 10% in het tweede jaar en daarna van 5%.

Deze variatie in beloningen is er ook om je gemotiveerd te houden ;-D