Microsoft Store app

Als je de Nozbe Personal app al van nozbe.com hebt gedownload, let op dat tijdens het installeren van Nozbe Personal van Microsoft Store zal de vorige versie niet worden verwijderd; er komt gewoon een nieuwe app op je toestel. Daarom is het aanbevolen om eerst uit te loggen van de app, dan om de andere versies van Nozbe Personal te verwijderen en pas dan die van Microsoft Store te downloaden. Je kunt dat ook later doen. Nozbe Personal van Microsoft Store heeft een andere icoon; zie de schermafdruk hieronder:

Windows app functies

Met Nozbe Personal 3.4 versie zijn er enkele nieuwe native functies ingevoerd: