Notificaties

Nozbe Personal kan je push notificaties sturen op je mobiele toestel of OS.X computer wanneer er:

Je kunt elk van deze opties inschakelen of uitschakelen binnen je account instellingen.

Notifications

Let alsjeblieft op dat dit type waarschuwingen beschikbaar zijn voor de volgende platformen: iOS, Android en OS X (versie van Mac App Store). Ze kunnen ingeschakeld/ uitgeschakeld worden via Systeem Instellingen op elk platform.

Als je geen notificaties ontvangt op iOS 8, ook al heb je deze optie ingeschakeld binnen je Nozbe Personal instellingen, ga dan alsjeblieft naar de iOS Instellingen ->Notificaties-> Nozbe Personal en schakel de notificaties uit voor de Nozbe Personal app en zet ze dan weer aan.

E-mail notificaties

Notifications

Nozbe Personal kan je op de hoogte brengen van veranderingen binnen de gedeelde projecten. Je kunt zelf bepalen hoe vaak (een keer per dag of elk uur) je die informatie wilt ontvangen (1). Je kunt ook een notificatie via email krijgen wanneer iemand jou naar een project uitnodigt (2).

De gebruikers van Premium accounts kunnen wekelijkse productiviteitsrapporten op hun emails ontvangen (3).

De Admins van Nozbe Personal Premium account voor 10 personen of meer binnen het team kunnen ook wekelijkse productiviteitsrapporten van hun team ontvangen, als ze dat instellen (4). Voor beide rapportopties kun je de tijd bepalen wanneer de rapporten worden verstuurd (5).

Je kunt deze opties in- of uitschakelen binnen je account instellingen.