Nieuws

Nieuwssectie binnen Nozbe Personal app

Ken je al Nozbe Personal Blog? Nu kun je onze blogposts direct binnen app lezen. Daar delen we sommige bruikbare trucs, interessante use-cases en opmerkingen van Nozbe Personal team. Ga geewon naar de infosectie op de icoonbalk. Elke keer dat er iets nieuws opkomt, kunt u een oranje uitroepteken zien op de Nieuws icoon.

News

Afhankelijk van de grootte van jouw Nozbe Personal venster kun je blogposts in een of twee kolommen zien:

News Read
  1. Lees het artikel binnen de app
  2. Doe het artikel open binnen jouw browser