Kalender

Video-Introductie naar de Nozbe Personal Kalender

Kalender Venster

Om het Kalender Venster te zien, klik dan gewoon op ‘Kalender’ binnen de iconenlijst aan de linkerzijde, en het venster voor de huidige maand zal openen. De huidige dag is gemarkeerd op de kalender met een donkergrijze achtergrond.

Calendar tasks

Selecteer een week om de taken weer te geven in het hoofdpaneel.

Calendar tasks

Om naar verschillende datums te navigeren kun je:

1. Scrol week na week door gebruik te maken van pijlen
  2. Het drop-down menu gebruiken om een maand te selecteren
  3. Per week scrollen door gebruik te maken van de pijlen in de busy stack
  4. Op ‘Deze week’ klikken om terug te komen van een datum

Wanneer je op een week klikt zul je alle taken zien voor die week. De takenlijst voor deze week begint met alle taken die over de vervaldatum vallen, daarna zullen de taken van deze week volgen.

Wanneer je een taak kiest zal het detailpaneel aan de rechterkant openen, met alle parameters (projecten, categoriën, delegaties)

Open task in Calendar

Informatiepaneel binnen het Kalender Venster

Wanneer je het informatiepaneel opent van de kalender kun je:

1. De Google Kalender synchronisatie opzetten
  2. Taken filteren binnen het kalender venster
  3. Taken sorteren binnen het kalender venster
  4. Je huidige kalender venster uitprinten
Open info panel of the calendar