Nozbe Plannen

Vragen betreffende ons nieuwe betalingsplan & rekeningen

Nozbe plannen:

30-daagse Proefperiode

Hier bij Nozbe begrijpen we dat de behoeften van mensen verschillen en we willen je onze service niet in rekening brengen als je er niet helemaal tevreden mee bent. Daarom kunnen onze nieuwe klanten gratis Nozbe testen voor 30 volle dagen. Als onze klanten beslissen dat ze ervoor willen betalen, dan zijn ze nog steeds gedekt door onze extra 30-dagen geld terug garantie.

Door je aan te melden voor een trial account heb je de mogelijkheid om Nozbe te gebruiken met al de fantastische eigenschappen en mogelijkheden die het biedt – je kunt ongelimiteerde projecten, taken en notities creëren en zoveel mensen uitnodigen voor je team als je maar wilt.

Gedurende de proefperiode kun je Nozbe gebruiken op elk toestel dat je bezit

Je Account Upgraden

Wanneer je 30-daagse gratis proefperiode eindigt, zal je aangemaand worden om te beginnen te betalen voor je Nozbe account.

Op deze manier kun je gemakkelijk doorgaan met het ontwikkelen van je productiviteit systeem binnen Nozbe en behoud je volledige toegang tot onze app. Wanneer een betaald account wordt opgezet wordt het eigenlijke aantal accounts die je gecreëerd hebt gedurende de proefperiode in rekening gebracht, behalve als je besluit om er een aantal te verwijderen voordat je doorgaat met de betaling.

Belangrijk: als je nog steeds niet zeker weet of Nozbe echt is wat je nodig hebt, maak je dan geen zorgen! We bieden elke betalende klant een 30-daagse geld terug garantie aan. Dit betekent dat je al je geld terugkrijgt als je je Nozbe account annuleert binnen 30 dagen van de betaling.

Jaarlijkse besparingen!

Als je ervoor kiest om een jaar van te voren te betalen voor je account dan bespaart je dat 20% (dat is meer dan 2 maanden gratis!).

Nozbe Plannen

Solo/Duo

Als je Nozbe alleen wilt gebruiken dan is het Solo plan een perfecte oplossing voor jou! Je kunt ook het Duo plan kiezen en een van jouw collega's, vrienden of jouw partner uitnodigen om een account te creëeren en samen met je te werken. Deze plannen houden in:

• ongelimiteerde projecten
  • simpele productiviteitsrapporten
  • email ondersteuning

Small Business

Deze reeks plannen is ideaal voor kleine groeiende teams van professionelen (4, 6 of 8 gebruiker). Deze plannen  betekenen:

• ongelimiteerde projecten
  • simpele productiviteitsrapporten
  • prioriteit ondersteuning

Nozbe Business Accounts en Prijzen

Dat is een geweldige oplossing voor alle grotere teams en bedrijven. Dit plan begint met tien gebruikers (10 accounts inbegrepen in de prijs van het basisplan). Je kunt natuurlijk ook grotere plannen  bestellen. Nozbe Business Accounts houden een aantal businessgerichte kenmerken in zoals:

• ongelimiteerde projecten
  • geavanceerde productiviteitsrapporten
  • geavanceerde functie van projecten delen
  • gewijde training en inleiding tot Nozbe in het bedrijf via een video conference
  • VIP-ondersteuning met een gewijde accountmanager

Veel meer over de plannen vind je in de plannen zelf.

Nozbe Business Prijzen

De prijzen voor Business Account zijn ook anders. Kijk op onze betalingspagina voor meer informatie.

Downgraden - Gratis Nozbe Account

Dat klopt, nadat jouw 30-daagse proefperiode vervalt, kunt u uw proefaccount naar een gratis account omzetten. Op dit account kun je geen mensen aan uw team toevoegen en bovendien kun je niet meer dan 5 projecten hebben (op andere Nozbe plannen is dat ongelimiteerd). Als het alles is dat je nodig hebt - het is prima.

Extra Gebruikers in jouw Team

Het grote voordeel van Nozbe is dat de app heel flexibel is. Als de accounteigenaar kun je inactieve gebruikers verwijderen en ook nieuwe temleden toevoegen wanneer je dan wilt.

Nozbe Prijzen

De prijzen van Nozbe verschillen per markt. Voor de actuele prijzen ga naar onze homepagina of onze bestellingspagina en kies het land:

• In de meeste landen zijn de prijzen in US Dollars ($/USD)
  • In Japan zijn ze in Yen (¥/JPY)
  • In China in Chinese Yuan (¥/CNY)
  • In Rusland in Russische Roebels (₽/RUB
  • In de meeste Europese landen zijn de prijzen in EURO (€/EUR). Polen (waar de prijzen in PLN - Polish Złoty zijn) en het Verenigd Koninkrijk (waar de prijzen in GBP - Britse Ponds zijn) zijn uitzonderingen. Alle EU-prijzen bevatten de Belasting Toegevoegde Waarde (BTW) van 23%

Europese Unie BTW-nummer voor EU-bedrijven

Als je van plan bent om Nozbe binnen jouw bedrijf te gebruiken dat in de EU (Polen uitgezonderd) is gevestigd, vergeet niet om het bedrijfsnaam en het EU BTW-nummer in te voeren binnen de juiste velden - op deze manier zul je niet in rekening worden gebracht voor de BTW.

iTunes en App Store Betalingen

Voor de comfort van onze klanten hebben we twee betalingskanalen: je kunt inloggen in je Nozbe account en je betaling maken en nieuwe accounts toevoegen via ons beveiligd systeem of je maakt gebruik van de in-app aankoop optie binnen de Apple App Store (je moet gebruik maken van Nozbe op je iOS of Mac toestel).

We zijn blij om de App Store betalingen te introduceren om iOS gebruikers tijd en moeite te besparen.

Let op dat het onmogelijk is om voordeel te trekken van onze promoties en kortingen met de in-app aankoop. Als je 2 maanden gratis wilt hebben door vooraf voor één jaar te betalen of je wilt gebruik maken van speciale kortingscodes, log dan alsjeblieft in op je Nozbe account en gebruik het oorspronkelijke Nozbe betalingssysteem

Geaccepteerde Betalingswijzen

Binnen het Nozbe betalingssysteem accepteren we creditcards (MasterCard, Visa, MaestroCard, JCB, American Express), PayPal en (alleen voor Polen) wire transfers.

In het geval van PayPal, zijn zowel direct debit van een PayPal account en een betaling met een creditcard zonder een PayPal account acceptabel. Wire transfers zijn gelimiteerd tot Polen en zullen alleen als optie weergegeven worden nadat je een geschikt betalingsadres hebt ingevoerd tijdens het afrekenen.

Wij vragen niet voor extra geld, maar je bank misschien wel

Nozbe.com (Apivision.com) heeft alleen het bedrag zoals dat is weergegeven op onze website en binnen onze betalingsconfirmatie. Let op, sommige banken heffen transactiekosten waarvoor Nozbe geen verantwoordelijkheid neemt. Als je beslist om voordeel te trekken van onze 30-daagse geld terug garantie dan geven we alleen het geld terug dat is weergegeven op onze website.

Kortingscodes

Als je een kortingscode hebt (oftewel van onze speciale aanbieding oftewel van het personeel van de ondersteuning), gebruik dan een speciale link die je met die code krijgt. De code zal automatisch toegepast worden op de betaling binnen de betalingenpagina en de waarde daarvan zal wat je bovenop de pagina binnen 'Herzie Betalingsinformatie' sectie ziet beïnvloeden. De code kan niet handmatig ingevoerd worden binnen de betalingenpagina.

Betalingscyclus en Restricties

Alle betalingen zijn onderworpen aan automatische verlenging en door een betaling te verwerken erken je en accepteer je deze conditie. De herhaling kan gestopt worden op elk tijdstip, neem gewoon contact met ons op en we zullen de betalingscyclus stoppen. Je account blijft geldig voor de rest van de periode dat ervoor betaald is. Alleen wire transfers vereisen een handmatige vernieuwing.

Er zijn twee cyclustypen: maandelijks en jaarlijks (als je voor een heel jaar van te voren betaald bespaar je 20% - dat staat gelijk aan meer dan twee maanden gratis krijgen!)

Als je voor Nozbe betaalt via de App Store (iTunes) dan kunnen we je niet helpen om je betaling te stoppen. Vanwege Apple’s beleid kan alleen de eigenaar van een account zijn/haar subscriptie annuleren. In dit geval, zorg er alsjeblieft voor dat de herhaling stopt aan jouw kant in: ‘Mijn account->Beheer mijn subscripties’ binnen je iTunes account.

Het Annuleren van een Nozbe Account

Geld terug garantie

We willen je niet laten betalen voor onze service als je er niet helemaal tevreden mee bent. We hebben een record van 95% klanttevredenheid en we zijn er dus bijna zeker van dat je ervan zult houden hoe Nozbe je helpt om dingen gedaan te krijgen. Maar we willen je niets in rekening brengen als je niet gek vrolijk en productief bent.

Als een nieuwe gebruiker kun je gaan voor een gratis 30-daagse proefperiode en daarna, als je besloten hebt om je aan te melden voor een Nozbe account, dan heb je weer 30 dagen om Nozbe uit te proberen met al zijn fantastische eigenschappen zonder risico. Als je besluit om je account te annuleren binnen 30 dagen, doe dat dan en e-mail ons en we geven je je geld terug. Elke. Cent.

Hoe je je Nozbe account kunt annuleren

Als je je Nozbe account wilt annuleren ga dan naar ‘Instellingen’ binnen Nozbe en kies voor ‘Annuleer mijn Nozbe account’ binnen de ‘Account’ sectie.

SCREEN

Wanneer je op de link klikt word je naar een bevestigingsscherm geleid. Let op! Na de bevestiging van de annulering heb je geen toegang meer tot je account en een poging tot inloggen zal resulteren in foutmeldingen met de informatie dat dat account niet bestaat (behalve als je een nieuw account hebt gecreëerd onder hetzelfde adres).

Let op, het Nozbe nieuwsbrief systeem is een apart systeem en als je geen verdere e-mails van ons wenst te ontvangen, klik dan op de link onderaan de nieuwsbrief om jezelf af te melden.

Hoe hebben we het gedaan?