Nozbe Apps

Krijg alles gedaan op alle platformen

1. Nozbe in Jouw Webbrowser

Nozbe Web App

app.nozbe.com - wijs je webbrowser naar dit adres en begin gelijk dingen gedaan te krijgen.

Werkt op alle moderne browsers (Internet Explorer 10 en daarboven, Mozilla Firefox, Google Chrome, Safari op OSX). Werkt ook op een mobiele browser op je smartphone.

Gebruikers van oudere webbrowsers (zoals Internet Explorer 7-9) kunnen nog steeds toegang verkrijgen tot Nozbe Classic.

2. Nozbe Mobiel en Tablet Apps

Terwijl je nog steeds gebruik kunt maken van een webbrowser, zijn de Nozbe apps ontworpen om je te helpen alles gedaan te krijgen op je smartphone of tablet:

Nozbe iOS App

Apple iOS app - verkrijg het gratis voor je iPhone of iPad van de App Store.

Nozbe Android App

Android app - verkrijg het gratis voor je mobiel of tablet van Google Play (Android 4.4 of hoger is aangeraden) of download gewoon APF-bestand voor jouw ARM7 of X86 toestel.

3. Nozbe Apple Watch App

Nozbe Watch App

Apple Watch app - leer meer over Nozbe voor Apple Watch of krijg het gratis voor jouw iPhone en Apple Watch in de App Store

4. Nozbe Desktop Apps

In plaats van gebruik te maken van Nozbe in een webbrowser, download onze toegewijde app voor jouw computer voor optimale productiviteit:

Nozbe Mac App

Mac app - verkrijg het gratis van de Mac App Store of download hier – verenigbaar met OS X 10.10 en daarboven.

Nozbe Win App

Windows app - krijg het gratis van de Windows Store (compatibel met Windows 10) of download hier - compatibel met Windows 7 en nieuwer

Nozbe Linux App

Linux 64bit app - download en installeer op Linux of verkrijg de 32bit versie hier

Om Nozbe te installeren op Linux volg de volgende stappen:

• Pak het bestand uit in de begeerde locatie (d.w.z./thuis/gebruiker/)
  • Open install.sh door dubbel te klikken (als dat niet mogelijk is, start dan het terminal en ga naar de folder die install.sh bevat [cd path/to/Nozbe] en voer de opdracht “bash ./install.sh” in)
  • Het Nozbe bestand (Nozbe.desktop) is een shortcut naar jouw Nozbe op Linux! Je kunt het kopiëren waar je maar wilt.

Heb je Extra Nozbe Apps nodig?

Terwijl we al alle grote desktop- en mobiele platformen ondersteunen, zullen we er in de toekomst meerdere toevoegen. Blijf ons volgen en neem contact met ons op als je meer informatie wilt hebben

Hoe hebben we het gedaan?